VI SKA TILL PRAG

 
Hej allihopa! Patrik och Maya är med kompisar på stan ikväll för att se Dolly style. Gissa om det var någon med tindrande ögon som gick ut genom dörren för en stund sedan. Jag och smulan äter glass och tittar på Sune i Grekland som hon själv valt. Vet inte hur många gånger vi sett den nu, kanske är det fler som längtar tillbaka. Men mitt i den stora "hemlängtan" fick jag en otroligt härlig överraskning. Vi ska åka till Prag! Jag fyller visst jämnt i Augusti och Patrik ville överraska med en resa. Efter mina aningar förra veckan då han sa att jag måste ta ledigt i början av September så avslöjades resemålet i helgen. Vi två tillsammans med min syster och hennes kille ska alltså resa iväg om inte allt för länge igen. Det ska bli jätteroligt! Har aldrig varit till Prag. Har ni? Vad får vi inte missa? Vill ha alla tips jag kan få!
2
Sara

Såg Mata igår då vi också var in på Dollystyle. Hon underhöll autografkön med lite dans. Vet inte om hon kände igen mig eller om hon bara bjöd mig på världens leende ändå. 😊 Stod dom ut med all väntan i kön? ☺

Svar: Vad roligt! Jag frågade henne och då flinade hon och sa att hon träffat Ofelias mamma så hon kände igen dig :) Dom stod i kö i 1,5 timmar men hon var så klart världens lyckligaste tjej som kom hem med en affisch och autografer så det var visst värt det, haha.
Eleni Apostolakis

Sara

Maya skulle det såklart stå. 😊