DIY: TIDNINGSHÅLLARE

Att måla om ett rum eller kanske en möbel går oftast alldeles för fort för min del. Hinner för det mesta inte gå mer än ett par dagar från att tanken slår mig tills jag står där med en pensel i handen. Men det jag nu tänkte tipsa om är något jag tänkt jag skulle göra i minst ett år, säkert ännu längre. Äntligen tog jag tag i att göra mina tidningshållare till väggen i läder. Det tar inte mer än ett par minuter så är det klart. Köpte läderband från Slöjd-detaljer på metervara. Sedan mäter man bara ut hur långa man vill de ska vara. Det bästa är att mäta med en tidning så man får till den höjd man önskar. Sedan är det bara spika upp eller alternativt göra hål i lädret och skruva fast de. Så simpelt men även snyggt och praktiskt! Gillar det. Sätt upp dina favoritmagasin, variera efter årstid eller spara de med snyggt omslag. Tips, tips!
 
 
Så har jag gjort min första arbetsdag hos Cervera. Känner på mig hur mycket jag kommer att trivas där. Men visst var det mycket nytt att ta in så här första dagen och det kommer så klart ta sin tid att lära sig produkter och sortiment, men det kommer bli så bra! Jag bara vet det. Imorgon är det dags att vara i butiken i City och det ska bli så kul få känna på båda butikerna. Men nu måste jag först ladda på med sömn. God natt.
2
Emilie

Superfint verkligen !! 😍

Svar: Tack! :)
Eleni Apostolakis

Malin

Vilken bredd tog du på bandet?:) är det stabilt?

Svar: Kommer inte ihåg faktiskt. Måste mäta. Stabilt och stabilt, haha. Bandet i sig är det men eftersom jag inte fäst det med mer än en spik så kommer man åt det så ramlar det gärna ner.
Eleni Apostolakis