PRAG DAY 3 & 4

Tredje dagen i Prag besökte vi det stora shoppingcentret Palladium, vandrade runt torget en sista gång, satt på uteservering och avslutade på en restaurang som utsetts i Michelin guiden. Det var helt magiskt gott!
 
Här kommer alltså tredje och sista delen från vår resa i ett videoinlägg längst ner på sidan. Och när jag ser det här själv efteråt så låter det som att jag "tycker" att Joanna provar fula kläder. MEN det som inte hördes i kameran var att hon själv sa något i stil med att hon provar fula kläder och jag mer upprepar det hon säger efteråt, men det föll bort i ljudet. Nu låter det som jag är taskig med min lillasyster, men så var inte fallet egentligen, haha. Ibland blir det tokigt när man inte har någon bra kamerautrustning med mick.
 
 
 
 
Och bara för det så är det vi otroligt vackra systrar som visas som första bild på den här videon. Ser inte kloka ut, haha, så skynda och tryck på play!
2
Mamma

Tack för att vi fick vara med på resan !👍😍

Svar: Kul att ni ville hänga med ;D
Eleni Apostolakis

Mimmi

Kul att få följa er i den vackra staden. Fnissar åt flugan som surrar i bild på den fina restaurangen, hihi, ni hade en snyltgäst där vid bordet. En byggnad, kyrka? slott? med stora torn är så maffig så man får krypningar, passar i en skräckfilm!

Svar: Haha, jaa.. vi skrattade också gott åt den där flugan emellanåt. Även han som serverade oss ;D Tornet hörde till en stor katedral. Det var rysningar att gå där emellanåt, framförallt i tornet.
Eleni Apostolakis