Provsvar, lek & loppisfynd

 
 
En lek och mys dag för mamman och Hanna. Är magiskt trött, sådär så jag nästan skulle kunna lägga mig och sova en stund. Det kan ha sin förklaring. Har hört ifrån vårdcentralen tre av fyra dagar den här veckan. På samma gång som jag så klart inte önskar att vara sjuk så känns det faktiskt som en lättnad att dom hittar fel på mig. Det är inte bara inbillning, jag är inte bara stressad eller mitt uppe i småbarnslivet, som jag fått höra tidigare och ibland nästan trott på själv. I början av veckan fick jag svar på att jag har dåligt järnvärde och skulle bli kallad för ytterligare prover. Kan förklara varför jag kan bli så trött, varför jag varit så otroligt yr så jag trott jag ska ramla omkull emellanåt, min hjärtklappning och mycket mer. Igår fick jag nytt brev med ny tid för att ta fler prover till veckan. Och idag ringde läkaren till mig och talade om att dom hittat magsårsbakterier. Så hej magsår! Vet inte hur länge jag gått med det här men antagligen alldeles för länge. Så nu sätts antibiotika in och ytterligare en medicin som jag ska hämta ut redan idag. Det ska ätas tills att jag fått tider upp till sjukhuset för de andra undersökningarna. Det är mycket nu, men äntligen får jag hjälp och kan bara bli bättre! Känns helt overkligt men så himla skönt.
 
 
Sist men inte minst så kommer här en liten sneak peak på Mayas rum och mitt senaste loppisfynd. Det är inte bara en bryå utan faktiskt en sekretär till Mayas stora förtjusning. Den har stor potential att bli hur fin som helst. Någon dag ska jag sätta igång med det projektet också. Jag behöver en hel massa färg till allt tänkbart. Jag älskar att måla och göra om.
1
Mimmi

Knäppt, men det är en lättnad då de hittar fel, då har man inte inbillat sig, då blir man trodd... Krya på nu. Jättefin sekretär!

Svar: Tack ska du ha! Tänker på dig <3
Eleni Apostolakis