OM OCH OM IGEN

 
 
Hello, I'm back. Åtminstone fram och tillbaka. Just nu håller visst blogg.se på med att överföra våra bloggar till nya servrar om jag inte missuppfattat. Vilket fall så håller vi på att flyttas och det gör att det blir störningar och att bloggen försvinner emellanåt. Förhoppningsvis så är allt snart åtgärdat och ska fungera bra igen.
 
Idag är jag ledig och hemma med mina små sjuklingar. Fortfarande. I mitten av förra veckan kom febern och antagligen influensan. Båda barnen sjuka och helt utslagna av och till. Så konstigt hur det kommer och går under dagen och är fram och tillbaka från dag till dag. Blir inte klok på det här. I helgen började Maya bli piggare och igår var hon redo för att komma tillbaka till skolan. Men hon hann inte med ens en skoldag innan febern kom tillbaka. Ibland ångrar man att man ens tänkt en tanke tidigare. I slutet av November tänkte jag att vi varit ovanligt friska hela hösten. Samma vecka blev Hanna så sjuk så vi var nära på att bli inlagda på sjukhuset, sedan dess känns det som vi varit mer sjuka än friska. Just nu tar det bara om och om igen. Nu håller jag tummarna otroligt hårt för att jag och Patrik ska klara oss undan influensan, trots att jag varit uppe i både mina föräldrar som varit (och är) så dåliga och flickorna, så klart, där en nys och host i ansiktet är något som den lilla dagligen bjuder på. Men man kan alltid hoppas vi ändå klarar oss.
 
Det stormar ute så vi trodde taket skulle flyga av i natt och nu kommer dessutom snö och regn i samma fart som vinden. Skönt att vi bara måste hålla oss inne just idag. Dricker varm choklad, myser och jag har i dagarna börjat läsa böcker igen efter flera års uppehåll. Har påbörjat ny medicin, försöker få i mig extra d-vitamin, äter goda magbakterier och planerar att börja röra på mig och kanske prova på yoga. Men först ska jag boka in min första tid till naprapat. Fick presentkort i julklapp så nu kan ingen orsak få mig till att inte gå. Så bra allt ska bli.
2
Mimmi

Jag pressar apelsinjuice och äter D Vitamin, det kan ju inte skada precis... Hoppas ni blir pigga igen snart <3

Svar: Det kan absolut inte skada! Och så gott med apelsinjuice. Önskar jag kunde dricka men magen ogillar skarpt. Ha en fin dag! ❤️
Eleni Apostolakis

Mimmi

Allt ska ordna sig! <3

Svar: Ja, det ska det! ❤️
Eleni Apostolakis