MIDSOMMARAFTON

 
Jag har majoriteten av gångerna i mitt liv varit i Grekland under midsommarafton. Vilket inneburit att vi inte haft några särskilda traditioner just kring denna högtid. Men för två år sedan hade vi antagligen den bästa midsommaraftonen någonsin där vi delvis tillbringade dagen hos min mormor och morfar. Vi grillade och åt gott, solen värmde hela dagen, vi band kransar och allt var bara sådär perfekt supermysigt. Så i år när vi ännu en gång tillbringar tid i Sverige kring midsommar tänkte vi försöka återuppleva den här dagen på ungefär samma vis som för två år sedan. Vädret var dock inte alls sådär perfekt som då, utan mer blåsigt och någon regnskur som det brukar kunna vara. Därför skippade vi helt att åka till Galtström som var tanken från början. Vi kunde heller inte sitta ute och äta och jordgubbstårtan så vi ändå hoppades på kunna ta med oss ut för ett sitta en liten stund, nej, det vart inte heller. Men ändå fick vi en jättemysig dag med en massa gott att äta. Det blev också en hel del goda skratt i vanliga ordning. Inte minst när barnen insisterat alldeles för länge att vi MÅSTE dansa kring midsommarstången (som inte fanns) och med lite påhitt så blev klädstången tillsammans med barnens blomkransar i håret en tillräckligt bra midsommarstång för alla att dansa runt, haha. Vilken syn. Vår midsommarafton blev ändå så bra den bara kunde blivit!
 
Dock har barnen börjat hosta... och ja, jag med för den delen. Har känt mig förkyld i en vecka nu. Så himla typiskt när man är ledig och allt. Men en långpromenad tillsammans med lillasyster ikväll kan nog inte skada. Imorgon väntar en jobbdag för min del men sen är jag föräldrarledig hela nästa vecka. Hoppas på en friskare vecka för oss alla och förhoppningsvis mer sol och värme också.
2
Wanderlust by Jona

Verkligen underbara bilder! :)

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Just det, nu ser jag ju varför den här lilla grodan kämpade med sina koackackack så hon fick bronkit pip i rören och ändå knappt lämnade marken i sina hopp(försök...) VEMS skor har jag på fötterna tro!? Jag kanske inte alls blev yr av ringdansen när jag krockade med tamburmajoren...Jag snubblade kanske på mina egna fötter bara! 😂😉

Svar: Hahaha, det var åtminstone en riktigt härlig dag! :D
Eleni Apostolakis