NATIONALDAGEN

 
Heja Sverige! Idag har vi firat den svenska nationaldagen. Lilla familjen tog en promenad ner på stan. Lyssnade på några artister och uppträdanden, köpte nya skolavslutningsörhängen, åt korv och godisremmar. Var med om en dramatisk upplevelse när Maya plötsligt tappade en tand vid godisståndet. Fattade ingenting, ungen grät, blodet rann ur munnen men till sist så var allt i sin ordning igen och hon kunde fortsätta att äta sitt godis. Förutom att tanden försvann (antingen i magen eller på backen. Who knows?) och hon stått i sitt fönster ikväll för att göra ett försök till att ropa till tandfen och tala om att hon tappat en tand som nu är borta, men hon gärna vill ha pengar vilket fall. Haha. Få se vad tandfen kan skramla ihop för något.
 
I eftermiddag har jag dessutom satt igång baket inför nästa helg. Jag tycker vi ska köra på ett nyttigare kalas i år, men inget kalas utan kanelbullar, eller hur? Och dagen till ära fick det dessutom bli en kanelbullefika. Så klart.
2
Mimmi

Lilla Maya och Tandfén har ett lite komplicerat förhållande, hihi! Men med bildbevis och handskrivna intyg brukar det ju ordna sig ändå. Gullunge!!! <3 <3 <3

Svar: Haha, ja nog har det blivit lite komplicerat alltid! <3
Eleni Apostolakis

Cornelia

Oh vilken upplevelse! Haha, hoppas tandfen hittade till henne trots borttappad tand. Och psst. Så himla fina bilder <3

Svar: Tack snälla! Trevlig helg <3
Eleni Apostolakis