ODLA TOMATER

 
Nu har vi äntigen påbörjat vår tomatodling och hoppas att vi inte varit alldeles för sen med den. Förra året kom tomaterna först sent in på hösten typ. Så vi nu håller vi tummarna för en varm sommar och att de börjar komma något tidigare än sist. Men vi hoppas också på många smultron och mycket basilika. Det är alltid så spännande när man börjar så för att se hur det börja växa och hur bra det tar sig. Ska sköta om dom som dom vore mina små bebisar.
 
Så himla skön dag. Solen skiner och det droppar för fullt från taken. Snälla fortsätt så! Att jag dessutom slutade redan kl.14 och fick vara den som hämtade barnen idag gjorde inte saken sämre. Även om det tog ungefär en och en halv timme innan vi äntligen kom hem. Jisses hur vägarna är nu. Bitvis var det bara att lägga gasen i botten och hoppas på det bästa. Slirade åt alla håll och trodde knappt jag skulle ta mig fram till förskolan, eller skolan för den delen. Men hem tog vi oss till sist. Nu väntar en arbetsdag till och sedan tar jag långhelg! Ser så mycket fram emot det.
1
Carro

Jag såg detta tipset om tomaterna förra året inne hos dig & måste bara tacka dig som delar med dig om detta.Inte trodde jag att det skulle vara så lätt som det har varit. Håller tummarna för att era ska växa till sig & att dom kommer lite tidigare än förra året . Ha en trevlig helg

Svar: Vad roligt att höra! Då önskar jag dig all lycka till med tomatodlingarna även i år :) Ha en fin dag!
Eleni Apostolakis