NORRA BERGET

 
Varje vår ser jag alltid fram emot första turen upp till Norra berget. Det här kommer alltid vara en av Sundsvalls bästa och vackraste platser. Det är inte för inte som det är vår stora favorit. Tänk att det snart är tre år sedan vi dessutom hade vår bröllopsfest där i Norra Bergets dansloge.
 
Jag och min mamma tog med oss flickorna så dom fick springa och leka av sig. De flesta djuren var där och det är ju en av höjdpunkterna kan jag tycka. Så mysigt att bara strosa omkring. Självklart blev det en fika också som vi hade tagit med. Trots otroligt kyliga vindar idag så är jag glad över att vi bestämde oss för att åka dit.
 
Ikväll har vi varit ute igen och nu är sista brädan fastskruvad på glasskioskens tak. Jippi. Så nu ska det bara målas klart och sedan kommer vi till det roliga - att få piffa! Förutom att bygga klart har jag också hunnit med ett intensivt träningspass och tagit en låång härlig dusch. Gissar jag kommer sova gott i natt.
2
Maja - Våga prata om psykisk ohälsa

Åh vilket härligt litet ställe! Om jag någon gång har vägarna upp till Sundsvall igen känna Norra Berget som ett måste! Kram ♡

Svar: Det tycker jag verkligen! Supermysigt är det där :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Haha, måste skratta! Härliga bilder på glada barn, en (skrattande?) get och en lite halvläskig mormor i skuggorna....

Svar: Haha, tänkte inte ens på det ;D
Eleni Apostolakis