JUL I VÅRT HUS

Vi har turen att ha helg mitt i veckan jag och Hanna. Eftersom jag sedan jobbar hela helgen så passar vi på att jula till det så mycket som det går och vi har fått upp både adventsljusstakar, stjärnor och bakat både saffransskorpor och lussebullar. Oj, vad vi mumsar och äter gott mest hela tiden nu. Känns som hela jag kommer vara som en lussebulle innan jul. Känner också att jag är otroligt strukturerad och välplanerad nu mera och jag kan faktiskt sätta check på alla våra julklappar. Målet var att vara klar före första advent... and I made it! Något litet "Nisse-paket" måste dock kompletteras med närmare jul. "Någon" måste så klart lämna små paket i julstrumporna. Den där Nissen som faktiskt också har planer på att flytta in imorgon. Men det vet inte barnen någonting om ännu. Dörren, brevlådan, stege och gran har stått i ett par veckor och väntat nu på att någon ska ta modet till att flytta in till oss. Ni kommer få se mera av det här. Tills vidare får ni se vad jag pyntat med senaste tiden.
 
 
Tänk att det är första advent på söndag! Det känns så så mysigt. Vi har aldrig varit så redo. Jag har aldrig julfixat så mycket någonsin. I varenda rum. På mitt alldeles egna vis. Åh, det är så roligt! Och något mer som är roligt är att blogga. Som jag saknat det känner jag nu. Jag ska försöka bli bättre på det. Forsätter ni titta in här hos mig? Tryck gärna på det lilla hjärtat nedan så blir jag glad och antagligen ännu mer peppad till att komma tillbaka med ny energi och inspiration.
2
Ida

Så himla mysigt ni har det 😃

Svar: Tack snälla!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Jag tappade modet lite igår efter en pysseldag här hemma och hamnade i en liten "tycka-synd-om-mig-själv" svacka men nu blev jag inspirerad igen efter en titt in till er. Så mysigt ni får det! Nu blir det mera sladdar och timers i kväll! 😍😊

Svar: Åh, jag är glad att man kan hjälpa till med inspiration och lite go igen! <3
Eleni Apostolakis