FÖR FÖRSTA GÅNGEN I HÖST

 
Egentligen skulle jag inte sitta här i denna stund. Jag skulle precis ha börjat jobba och inte kommit hem förrän sent ikväll. Men ibland blir det inte som man tänkt sig och idag gör jag min första VAB-dag för i höst. Igår var båda barnen hemma med mormor då de blivit så förkylda. Men efter en dag med bara vila så kunde vi skicka tillbaka den stora tjejen till skolan idag. Jag och lilla smulan myser inne och kurerar en dag till. Jag kokar varm choklad och jobbar lite hemifrån med fotograferingar jag ska göra.
 
I samarbete med Clubxprs har jag bland annat fått hem de här otroligt fina kuddfodralen i sammet. Var så nöjda med de i varmgrå så jag beställde i den här andra fina färgen också. Tycker så mycket om dom! Då får man liksom piffa lite också när man ändå är hemma. Nu är det bara en sak jag längtar otroligt mycket efter. Att börja träna igen efter semestern. Komma ut, andas friskluft och få röra på kroppen. Ogillar att mörkret kommer allt tidigare på kvällarna så det hindrar mig från att gå ut efter jobbet. Ska försöka passa på när jag är ledig och kan dra iväg direkt när P kommer hem.
1
Mimmi

Jag börjar smyga in den där "smutsrosa" färgen här hemma också, men mest i tanken och planeringen än så länge...Krya på er! <3