TAKDROPP & SOLSKEN

Studiedag för Maya från skolan så det blev en extra dag för att ladda upp med energi här hemma. Ungen hostar halva nätterna men är i övrigt pigg så imorgon får det minsann bli att gå tillbaka till skolan. Hanna hade fortfarande tung andning i natt men även hon är annars pigg nu och hesheten har börjat lätta. Förhoppningsvis får vi sova ordentligt i natt och kruppen har gett med sig av det värsta nu. Hoppas på det!
 
Känner mig själv som sju svåra år med både förkylning och dåligt med sömn senaste nätterna. Men solen skiner och det gör åtminstone att det känns något bättre. La mig på sängen precis där solen låg varm. Så härligt för hela kroppen. Det känns verkligen som att våren redan är på väg. Takdropp, värmande sol och plusgrader. Det är till och med bar mark på många ställen nu. Så vårkänslor? ja visst.
 
 
Ska jag få chansen att fotografera min stora skruttunge så ska självklart lilla husdjuret vara med. Smulan som är den snällaste och goaste lilla hamstern vi kunnat få. Barnen är nu ute och leker en stund. Jag ska försöka få i mig någon lunch och kanske gå ut och sätta mig en stund. Hoppas ni är friska och mår bra och att solen skiner även på er idag!