BÄSTA FYNDET

Lyx när flickornas mormor kommer hit med hämtmat till lunch. Skönt också att dom till sist tog sig ut en stund för att leka i snöhögen som bara växer på gården. Lugn och ro i några minuter. Annars är dom rätt så bra på att åka ihop nu mera. Ena stunden bästa vänner för att i nästa skrika och slåss. Oftast mer av det ena än det andra.
 
Imorgon är det dags för Maya att gå tillbaka till skolan igen. Hanna blir ledig resten av veckan. Kanske lika bra då hon börjat snora och hosta. Klagar dessutom på att hon hör dåligt på ena örat, så nu är det bara att hoppas att det inte blir mer än en vanlig förkylning.
 
 
I helgen gjorde jag världens superfynd! Den här fotpallen har jag tittat på säkert i ett helt år. Tanken var att den skulle få en plats i Mayas rum som har både kuddar, sängkläder och tavlor som går i samma ton men den blev kvar i vardagsrummet tills vidare. Passade ganska bra där med. Jag slog till när jag hade både bonuscheck, den var på halva priset och ytterligare 20% i helgen. Ja, då trollade vi ner den från 699:- till 230:-. Som hittat - Jag älskar att fynda!
1
Camilla Persson

Jättefin sittpuff & ibland är det bra att vänta så man kan göra såna kap! ☺️

Svar: Håller med. Vågar (och orkar) man bara vänta så lönar dig sig ofta :)
Eleni Apostolakis