SÅ VAR DET IGÅNG

Jobbhelgen övergick till sjukstuga. Skulle aldrig tänkt tanken häromdagen att barnen varit ovanligt friska länge nu. Typ. Imorse vaknade vi av en kräkande Maya. Och därmed gick stapeln för Vabruari igång. Tur i oturen har hon piggat på sig snabbt och nu verkar det inte längre vara något större fel på henne. Så nu är det bara att hålla tummarna stenhårt att det faktiskt fortsätter så och att vi andra klarar oss! Please!
 
Jag tog en promenad bland enorma snöflingor och på oplogade vägar mot mataffären för att fylla på med nödvändigheter och sådant som sjukligen var sugen på. Passade också på att tappa bort mitt körkort när jag ändå var igång. Känns som en "fantastisk" dag det här.
 
 
En liten skrutt tycker det är tråkigast i världen när storasyster är sjuk. Mamman känner sig helt slut och dricker helst té i morgonrocken hela dagen. Men har även fått offrat mig till att gå på både smink- och hårsalong, sjungit karaoke och agerat publik till dansshow. Nu blir det nog att bläddra lite i nytt inrednigsmagasin medan den lilla och pappan går ut på gården och hoppar i snöhögar en stund. Sedan tror jag det får bli lite memory race. Önskar er en fin dag!
1
Mimmi

Hopas det var en liten sjuka bara så ni andra klarar er💓