FETTISDAGEN

Hon som varken tänkte äta eller baka semla något mer i år... ja, jag talar om mig själv. Ändå stod jag här nu på fettisdagsmorgonen och slängde ihop en bulldeg. För så klart kan man inte låta en fettisdag gå förbi utan att ha ätit en semla. Håller ni inte med? Först körde jag det värsta träningspasset på länge. Nästan sådär "svim-jobbigt". Ut i solen med kidsen en stund för att sedan få mormorn på besök för att äta de där semlorna. Helt klart värd det efter dagen kan tyckas. Ikväll väntar antagligen fler besökare som är sugen på en fika. Men först väntar vi hem pappan i familjen som drog iväg på paddelmatch direkt efter jobbet för andra dagen i rad. Heja heja.
 
 
Kan vara bland de godaste semlor jag gjort faktiskt. Utan att de blev för söta eller kändes "för mycket". Mums säger vi den här gången. Nu ska jag ta min stela kropp och sätta mig på golvet för en match i memory och lägga pussel med min lilla skruttis. Den stora har just sprungit över till en kompis så då får mamman underhålla vår lilla.
1
Jessica

Hej! Vilka fina bilder du tar =) Har du några tips på vad man kan tänka på om man vill börja fota?

Mysig blogg =)

Med vänliga hälsningar
Jessica

Svar: Tack så jättemycket!Oj, svårt med tips... men försök hitta din bildstil. Ta alltid många bilder, gärna i olika vinklar, på en och samma sak för att se skillnader och upptäcka vad du tycker blir bäst. Tänk på helheten. Man kan ibland ta jättefina bilder på något och sedan upptäcker man att, oj då, där ser det ut som den här personen har en lyktstolpe som sticker rakt upp ur huvudet, eller det hänger lampsladdar i bakgrunden som stör osv osv. Framförallt, fotografera mycket och ofta! Prova dig fram.

Lycka till och ha en fin dag! :)
Eleni Apostolakis