NU HÄNDER DET

Hej tisdag!
 
Vi är vilken sekund som helst på väg ut genom dörren. Jag ska skjutsa Hanna till morfar och sedan åker jag mot en heldag på jobbet innan jag faktiskt tar "helg" igen. Solen skiner och det droppar från taken igen. Jag hoppas för allt i världen att det var sista snökaoset som gjorde sig till känna i helgen. Nu hoppas jag så in i bomben att våren faktiskt är på väg. Och tittar vi enligt väderprognoser så ser det ut att både bli varmare, regna och bjudas på sol en tid framåt. Allt det är mer än välkommet så länge det inte kommer mera snö!
 
Igår var jag och Hanna till min mormor och morfar tillsammans med både min mamma, pappa och syster. Och så kom kusin dit med lilla bebis och lilla storebror. Så mycket Mys att få hålla i ett så litet hjärta igen!
 
 
Åh, det är så mycket på gång nu. Känns som att så fort våren börjar närma sig så kommer hela livet i rullning med en massa härliga saker framför sig. Igår fick jag förresten veta att jag VUNNIT i en tävling igen. Världens finaste sittsäck från Petite Deco! Ser fram emot att få hem den så ska ni få se. Har en massa på lager som ni ska få se nu framåt, ja en massa roliga nyheter också kanske. Vem vet. Nej, nu är det dags att hoppa in i bilen och bege sig. Ha en jättefin dag!
1
Mimmi

Ja vi hade det mysigt igår! 😍