FÅR MAN GÖRA SÅ?

Bästa bästa lediga måndag. De här tre dagarnas ledighet har varit amazing även om tröttheten är ett faktum. Jag kallar det höst-tröttheten. Oundviklig på något vis när mörkret kommer och lägger sig som ett täcke över huvudet och dagarna blir allt kortare. Egentligen blir inte dagarna kortare då tempot är högret än kropp och knopp hänger med. Tror allvarligt vi ställer in oss på att om det är mörkt så ska man sova, hur gjorde man annars förr liksom? Men för många utav oss är den här årstiden den mest intensiva med allt vad det innebär i vardagen. Jag kunde legat i sängen hela långa dagen idag. Solen sken in så härligt men jag kände bara hur kroppen var för tung för att ens ta sig upp och ut. Ja, enda tills Hanna hade tjatat tillräckligt länge på att vi skulle ut till Birsta för att köpa pyssel för hennes sista presentkort och födelsedagspengar. Sagt och gjort så tog vi oss en tur. Jag hade presentkort på Blomsterlandet och passade på att köpa mig några blommor och en ny kruka innan vi dök in på jobbet för att krama Linda (ett av våra viktigaste uppdrag idag tyckte Hanna ❤) och sen vidare för för att köpa påfyllning av pyssel.
 
 
Ihelgen medan Patrik och Hanna drog iväg ut för att leka en stund passade jag och Maya på att testa en av Hannas julklappar. Får man göra så? Haha. Det är kanske ingenting vi brukar göra men då det behövdes till ett fotograferingsjobb så fick vi så lov. Sällskapsspel är väl ändå urmysigt sätt att umgås. Framförallt med sina barn kan jag tycka. Hanna önskade det här Fia med knuff spelet redan i födelsedagspresent i somras så jag tror det kommer bli riktigt lyckat. Är det fler än jag som börjat samla på sig ett helt gäng julklappar redan? Jag går in för samma sak i år som förra året - alla klappar ska vara klar före första advent. Det var så otroligt härligt och minskade julstressen massor. Jobbar man i julhandeln har man ändå inte tid till att hålla på jaga julklappar i December tycker jag. Och den lediga tiden man får över vill jag hellre spendera med familjen och till att julmysa ordentligt.
Jessica Högberg

Jag önskar att jag var klart till första advent men börjar mer i mitten/slutet på december...

Svar: Det kan vara mysigt att göra just den biten när det börjar närma sig också. Blir en mer speciell känsla när man är mitt uppe i det. Så det är absolut både och :) Själv skulle jag inte alls hinna då vi är många som byter julklappar men också för att jag jobbar nästan hela tiden när det närmar sig julen. Så den lilla lediga stund jag får vara ledig vill jag hellre spendera med familjen och få pusta ut en stund :) Orkar inte så mycket annat heller då, haha.
Eleni Apostolakis

Mimmi

Vilket gulligt spel! Medan tankarna letar sig till julen då och då "sliter" jag med den tråkiga uppgiften att avveckla sommaren på altaner och rabatter fortfarande, det blir aldrig klart i år verkar det som...

Svar: Åh, jag förstår. Hoppas det snart känns färdigt och att du kan njuta av tiden framåt <3
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Ha ha, gå på stan den tiden är bara mysigt om man är klar... Jag är bara dålig på att planera;)

Svar: Haha, ja så kan det också vara ;)
Eleni Apostolakis