MORNING

Godmorgon på en onsdag!
 
Dagarna går i ett och tänk att vi redan är inne i Maj om bara ett par dagar. Förstår knappt var April tog vägen. Vi startade här dagen med en lugn morgon men lite senare ska jag mot jobbet för några få timmar. I måndags var jag och unnade mig ny browlift och idag ska jag fixa naglarna. I helgen hjälpte Patrik mig att slinga håret också. Känns härligt att få piffa till sig lite ändå. Blev ett sätt att unna sig själv någonting nu när jag fått beskedet om att min permittering är hävd från och med 1 Maj. Är så glad och tacksam över det.
 
Imorgon är sista april och det känns som att det inte kommer att bli så mycket av den traditionella majbrasan och "firandet" i år. Vi har istället planer på att bara vara hemma, grilla någonting gott och umgås bara familjen. Det känns ändå helt okej. Det här sätter verkligen pressen på att göra allt det "traditionella" minimalt. När man inte har något val behöver man liksom inte ens planera, stressa och fundera över vad man ska göra. På ett sätt skönt också. Vad tänker ni göra under valborg i år?
 
 
Förra veckan köpte jag hem ranunkel i den allra finaste färgen jag skådat. Wow. Önskar mängder med blommor i de här färgerna i sommar. Ska se om jag kan hitta några fler vallmo fröer i någon fin färg till min pallkrage. Sedan har jag nog massor av nyanser av rosa, vitt och blått som kommer att växa på både balkongerna och ute i mina pallkragar. Som jag ser fram emot det. Även om det under nåde gårdagen och idag känts långt borta när snön fullkomligt vräkt ner stundvis. Men oavsett vad så är vi snart där i den härligaste tiden på året.
Moms

Jag hoppas det visas en brasa och att man får höra några vårsånger i morron kväll, då får man en liten känsla av att allt är som vanligt, och kan se fram emot den sköna maj .

Svar: Det blev ingen brasa för vår del. Men önskar att fortsätta se fram emot sköna maj iaf ❤️
Eleni Apostolakis