ATT STÖTTA PÅ HÅLL

Trist att min första lediga helg på 10 veckor nästan bara bjöd på regn, moln och lite hagel. Har känt mig rastlös men ändå orkeslös. Den kombon är den svåraste och kanske mest frustrerande. Har bläddrat i mängder av inredningstidningar då jag fick ett helt gäng i slutet av veckan. Jag har beställt diverse kuddfodral till framförallt balkongerna, letat inspiration, funderat, planerat, faktiskt fått mina träningspass gjorda och vi har hejat på Mayas fotbollsmatch som vi fick se live hemifrån soffan. Så stolt så nästan tårarna kom. Hon har blivit så otroligt duktig. Wow, vad hon utvecklats. Vi applåderade, hejade och ropade. Har nog aldrig varit så inne i en fotbollsmatch i hela mitt liv. Synd hon inte kunde se och höra vårt stöd hemifrån. Älsklingen! Är ändå glad för den kreativa lösningen dom gör så vi har möjlighet till att se trots att vi inte får sitta på läktarna i dessa tider.
 
Sist men inte minst avslutar jag helgen med att baka sockerkaka och fika med familjen. Bästa avslutet. Men så har jag även bästa starten på veckan med en ledig måndag. Hoppas ni haft en fin helg!
 
 
Mamma

Denna balansgång och dåliga samvete över att man inte kan umgås och ses som vanligt. Att missa fina ögonblick, och vara tvungen avstå högtider med nära och kära, fast man vet att det är det enda rätta. Fina duktiga Maya, jag är så glad för hennes skull!

Svar: Ja, det är inte lätt alla gånger. Men vi försöker bara göra det bästa vi kan ❤️
Eleni Apostolakis

Mimmi

Det betydde nog ändå mycket för Maya att ni fick se henne spela och kunde prata om matchen efteråt.

Svar: Ja, det gjorde det nog. Hon var så glad när hon hörde efteråt att vi hade sett henne spela ❤️
Eleni Apostolakis